Reunie 2023

 

Geacht oud-lid,

In september van 2023 zal het 100 jaar geleden zijn dat in Haarlem groep 3 "het Groene Vendel" onder andere werd gesplitst in groep 4 "de Grijze Driehoek", waar, na de fusie van de Camerons en de Duinzwervers in 1967 en de omzetting van de groep in een formele vereniging in 2009, onze huidige padvindersgroep Camerons-Duinzwervers uit voort is gekomen.

Natuurlijk zullen wij dit heugelijke feit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een van de plannen is dat we dan een grote reünie gaan organiseren.

Wil je er zeker van zijn dat je hiervoor een uitnodiging krijgt, stuur dan een e-mail met je gewijzigde of mogelijk bij ons geheel onbekende contactgegevens (naam, adres en e-mail adres) en eventueel de jaren dat je lid was naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ken je oud-leden die het ook leuk zouden vinden om dan langs te komen, maak hen dan attent op onze website.

Tot in 2023!


Met vriendelijke groet,

Groepsbestuur Camerons-Duinzwervers

 

Welpen, zilveren medaille Splash 2014!

De Camerons hebben zaterdag 22 maart 2014 weer mee gedaan aan de Splash!
Team 3 van de Welpen van de leeftijdscategorie 7,8,9 jarige, wist de tweede plaats te behalen. Gefeliciteerd met jullie mooie zilveren medaille!
Ook team 1 van de Welpen, heeft dankzij Rikki een prijs binnen gesleept, namelijk de Duim! De duim is een troostprijs. Het team werd gediskwalificeerd omdat er opeens een ouder Welpenteam voor team 1 aan het zwemmen was.  Rikki had het te druk met te veel enthousiaste Welpen om dit door te hebben. De Welpen van team 1 waren maar al te blij, want zij hadden namelijk ook een PRIJS.
Team 5 is op een mooie zesde plaats beëindigt van de 42 zwemteams en ook toen verschenen wij op het score boord. Welpen allemaal fantastisch gedaan! De foto's zijn te vinden bij de foto's van de Welpen.

Reunie 2018

Beste reünisten,

In september van dit jaar is het precies 95 jaar geleden dat in Haarlem groep 3 “het Groene Vendel” onder andere werd gesplitst in groep 4 “de Grijze Driehoek”, waar onze huidige padvindersgroep uit voort is gekomen.

Natuurlijk willen wij dit feit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Naast het jubileumweekend dat met veel leden en ouders, broertjes en zusjes op 2 en 3 juni 2018 op het Naaldenveld plaatsvond wordt er op zaterdagavond 13 oktober 2018 van 20.00 tot 24.00 uur ook weer een reünie georganiseerd in en om ons clubhuis Achnacarry II.

Vind je het ook leuk om langs te komen stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden (tegen een kleine vergoeding) of om meer informatie te vragen.

Ken je oud-leden die het ook leuk zouden vinden om in oktober en over vijf jaar met ons 100-jarige bestaan langs te komen, maak hen dan attent op onze website of het bovengenoemde e-mail adres zodat we hen nu en over vijf jaar een uitnodiging kunnen sturen.

Graag tot oktober!

Contact

Adres clubhuis:

Duinlustweg 20
2051 AA Overveen

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Camerons-Duinzwervers