Camerons-Duinzwervers # #

Main Menu

Home

De Groep

Groep Geschiedenis Foto's

Speltakken

Welpen Verkenners Rowans Stam

Overige

Verhuur Verhuur Periodes Reunie 2023 Contact

Verhuur

Het clubhuis, Achnacarry II, en terrein van onze groep wordt gedurende de zomermaanden verhuurd aan Scoutinggroepen. Het gebouw heeft een capaciteit van 20-35 personen en ligt op een eigen terrein van circa 1,5 ha. groot, midden in de duinen van Kennemerland. Een prima uitvalsbasis voor een geslaagd zomerkamp. Je loopt zo de duinen in!

Onderhoud aan het clubhuis tijdens een klusweekend.

Het geheel is gelegen in een groot eigen bos met daarin ruime open speelterreinen, kampvuurkuil e.d.. Het terrein is omsloten door een solide hek. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het clubhuis aanwezig. Ook bestaat de mogelijkheid om op het terrein te kamperen. Veel groepen huren dan ook tegelijk voor de welpen het gebouw en voor de scouts het terrein om te kamperen. Klik hier voor een kaartje van het terrein. Het terrein ligt aan de rand van het duingebied tussen Haarlem en Zandvoort. Binnen 3 minuten loop je de duinen in, waar genoeg ruimte is voor grote en kleine spelen. Het Zandvoortse strand ligt op een loopafstand van 45 minuten. Klik hier voor een kaart van de omgeving (Google Maps).

Het clubhuis is voorzien van twee lokalen (42 en 38 m2), een staflokaal (15 m2), een keuken en een waslokaal. In het grootste lokaal zijn tafels en banken aanwezig, alsmede een open haard. Het kleinere lokaal is uitermate geschikt als slaaplokaal. Het staflokaal is voorzien van banken, koffiezetappraat (Bravilor) en een koelkast. In de keuken zijn een 4-pits gaskookplaat en twee industriebranders aanwezig. Er zijn twee grote spoelbakken en een spoelkraan en er is voldoende werkruimte. Bij de keuken staat nog een grote koel-vriescombinatie. In het waslokaal is een grote wasbak en een 3-persoons douche. Er zijn drie toiletten en nog een separate douche. Het gebouw is voorzien van centrale verwarming en een brandmeldcentrale. Klik hier voor een tekening van het gebouw.

Het slaaplokaal tijdens een welpenweekend

Hier vind je een overzicht van de beschikbaarheid.

Hierin zijn ook de huurvoorwaarden opgenomen.

Voor vragen of reserveringen kun je contact opnemen met Roland van Rooyen.(verhuur@camerons.nl)

Een kijkje in de kampvuurkuil op het terrein.

#